miercuri, 27 noiembrie 2013

Steaua spune adio la UCL


                                       sursa foto: cancan.ro

    Intr-o postare anterioara va spuneam ca nu cred in calificarea Stelei in primavara europeana, deoarece aceasta nu va reusi sa invinga pe nemtii de la Shalke si se pare ca nu m-am inselat deloc (desi mi-as fi dorit) in aceasta privinta, astfel ca Steaua Bucuresti si Schalke 04 au remizat, 0-0, in meciul disputat marti seara pe Arena Nationala. In urma acestui egal cei care merg mai departe in cupele europene sunt nemtii de la Shalke 04.
    Chiar daca Steaua a inceput meciul mult mai bine decat cel din tur, reusind in multe situatii sa domine prin posesie, ne-a lipsit iarasi determinarea din atac, nepunand mari probleme apararii nemtilor.
    Echipa Stelei a fost formata din Tatarusanu, Szukala, Prepelita, Gardos, Latovlevici, Bourceanu, Neagu, Adi Popa, Chipciu, Tanase si Piovaccari, in timp ce Schalke a jucat cu Fahrmann, Uchida, Howedes, Aogo, Santana, Neustadter, Meyer, Farfan, Fuchs, Szalai.
    Desi nu ne-am calificat, echipa ros-albastra a realizat doua recorduri pentru fotbalul romanesc: unul pozitiv, realizand un numar de 274 de partide disputate in Europa si unu record negativ, realizat prin cele 22 de meciuri consecutive fara victorie in Liga Campionilor.
   Cu acest egal se termina aventura Stelei in aceasta editie a Ligii Campionilor, iar ca de fiecare data speram ca la anul vom face o figura mai frumoasa in Europa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu