joi, 5 decembrie 2013

Brazuca - Mingea oficiala Word Cup 2014


Acum cateva zile, Adidas, a lansat Brazuca, mingea oficiala a Campionatului Mondial de Fotbal care se v-a disputa in Brazilia in 2014. 
Adidas sustine ca mingea a fost realizata tinad cont de preferintele fiecarui jucator in parte, indiferent pe ce post joaca pe teren: atacantii o vor iubi pentru viteza cu care intra in plasa, mijlocasii se vor indragosti de ea atunci cand vor dribla si jongla cu aceasta minge adversarii, iar portarii au doa variante fie o vor aprecia pentru ca v-a fi foarte vizibila in aer si o pot repera cu usurinta, fie o vor detesta pentru efectul care il ia in momentul sutului care va fi foarte greu de barat.
Brazuca are o constructie revolutionara, folosindu-se o tehnologie revolutionara din sase panouri simetrice si o suprafata unica pentru o aderenta mai buna, pentru o stabilitate si precizie mai mare si pentru un zbor aerodinamic mai bun.
Mingea a fost testata si a depasit toate standardele FIFA pentru o minge de fotbal, reusind sa asigure performante de top indiferente de conditiile admosferice sau de suprafata terenului de joc pe care se disputa meciul de fotbal. Culorile si designul mingii sunt inspirate din culorile traditionale ale Braziliei si reprezinta niste bratari multicolore care sunt purtate de catre majoritatea fotbalistilor. 
In videoclipul urmator puteti vedea cum se comporta Brazuca intr-un meci disputate de catre vedetele fotbalului mondial precum Leo Messi, Xavi, Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm, Thomas Müller și Dani Alves.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu