joi, 24 aprilie 2014

Pana cand o sa ne mai suporte

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca planeta este suprapopulata, iar resursele sunt din ce in ce mai putine, in timp ce nivelul poluarii creste de la o zi la alta.
Clipul de mai jos prezinta pe scurt cum interventia omului aspura mediului inconjurator nu face altceva decat sa distruga un ecosistem creat in mod natural de-a lungul multooor ani de zile. Din pacate cu totii avem o mare parte de vina aici, fie voluntar sau involuntar.
Faptul ca unii dintre noi omoram o simpla musca sau un tantar care ne supara in timp ce dormim nu inseamna ca acest lucru nu afecteaza mediul in care traim - acel tantar, acea musca isi au rolul lor in mediul in care traim. Astazi omoram din greseala un greiere, maine omoram animare si pasari pentru a ne hrani, poimaine vanam diverse animale pentru a confectiona din blana si pielea lor diverse obiecte vestimentare, ucidem pestii si alte animale vietuitoare din mari si oceane prin deversarea diverselor reziduri toxice, distrugem copacii din paduri pentru a ii folosi in diferite industrii, transformam rezervatii naturale in orase si zone rezidentiale, plus multe altele.
Toate acestea nu fac altceva decat sa lase in urma mormane imense de gunoaie pe care la un moment dat le vom regreta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu